želi biti predsjednik

Cirkusom ispred Mogherini u Skupštini Srbije Šešelj započeo kampanju

03.03.2017 u 18:56

  • +8

Poslanici SRS-a u Skupštini skandirali 'Srbija Rusija, ne treba nam Unija'

Izvor: Pixsell / Autor: Srdjan Ilic/PIXSELL

Bionic
Reading

Neosuđeni ratni zločinac SRS-a Vojislav Šešelj pohvalio se da je uspješno u petak započeo kampanju za predsjednika u Skupštini Srbije tijekom posjete visoke predstavnice za vanjsku politiku EU Federice Mogherini. Šešelj tvrdi da je poslao ključnu poruku da radikali neće u EU i da žele integraciju sa Rusijom.

Šešelj i njegovi zastupnici su tijekom govora Mogherini skandirali "Srbija, Rusija, ne treba nam Unija" i vikali "ua".

'Dobro bi bilo da još nekoliko puta dovedu Federicu Mogherini u skupštinu ili one iz agresorskih zemalja koji su nas bombardirali. To bi bilo još zanimljivije", rekao je Šešelj novinarima u parlamentu, javlja RTS

Kaže da su radikali danas poslali ključnu poruku u vezi sa EU i Rusijom, a da su skandiranjem "Ua Vučiću" poslali poruku o tome što misle o vlasti i potezu da dovedu visoku predstavnicu EU. 

Radikali u skupštini skandiraju protiv EU

Na pitanje da li su točne tvrdnje predsjednika desničarskog pokreta Dveri Boška Obradovića da je Šešelj današnji događaj u skupštini isplanirao s predsjednikom SNS-a Aleksandrom Vučićem, Šešelj je odgovorio: 

"Što slušate Obradovića? To je najobičniji idiot. Ljotićevac", rekao je Šešelj.

On je objasnio da su radikali opozicija za sebe, da nemaju ništa zajedničko sa prozapadnim strankama, a da mu je Vučić bolji od opozicije.