TEHNO NAJAVA

Hrvatski Frozen Pixel predstavio je Joe Wander, slagalicu koja dolazi na nekoliko različitih platformi, a doznali smo i cijenu

25.11.2022 u 09:43

Bionic
Reading

Joe Wander and the Enigmatic Adventures od izaći će na Steamu, PlayStationu i Xboxu, a planirani datum izlaska je početkom veljače

Joe Wander i Enigmatične Pustolovine najnovija je platformska videoigra hrvatskog gejming studija Frozen Pixel, tima osnovanog paralelno u Osijeku i Slavonskom Brodu. Riječ je o naslovu koji kombinira elemente klasičnih arkadnih naslova s velikim naglaskom na logičke slagalice.

Minijaturni Indiana Jones u svijetu slagalica

S obzirom da je Joe očigledno inspirian Indiana Jonesom, bilo je donekle za očekivati da će tijekom igre koristiti neku vrstu biča, što se i pokazalo istinitim sudeći po prvom dostupnom foršpanu. Igrina impresivna 3D grafika uparena sa nizom manje ili više složenih logičkih slagalica najavljuje zabavu za sve kalibre ljubitelja žanra. Potencijal igre dodatno je istaknut nedavno osvojenom nagradom za najbolju indie igru na ovogodišnjem novosađanskom sajmu Vibe Factory.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Frozen Pixel

Joe Wander je sukladno s izlaskom prvog videa dobio i stranice na Steamu i PlayStation Storeu, dok će na Xbox, pema autorima, stići malo kasnije.

  • +5
Joe Wander and the Enigmatic Adventures Izvor: Screenshot / Autor: Frozen Pixel

'Joe Wander and the Enigmatic Adventures donosi nizove savršeno osmišljenih izazova i vrhunski oblikovanih zagonetki koje u značajnom dijelu nadilaze i redefiniraju poziciju igrača u svijetu puzzle igara' kaže tim iz Frozen Pixela. 'Kreatori su razvili i vlastite tehnološke inovacije kako bi igrače uvlačili u radnju temeljenu na enigmatskim zadacima'.

Svi koji Joe Wandera žele zaigrati danas, morat će još malo pričekati. Datum izlaska zakazan je za 3. veljače, a bit će dostupan po cijeni od 29.99 eura.