VRATIO SE JAČI I BOLJI

Španjolci slave: Čačić je izvukao iz Modrića ono što Zidane već dugo nije!

28.03.2017 u 17:16

Bionic
Reading

Dnevnik Marca smatra da je Luka Modrić protiv Ukrajine izgledao puno bolje nego u svojim posljednjim utakmicama za Real Madrid, a u klubu se nadaju da će dobru formu iz Maksimira potvrditi u ključnim klupskim utakmicama sezone...

Luka Modrić jedan je od onih igrača koje je Ante Čačić oslobodio utakmice protiv Estonije i već se vratio u Madrid, gdje se počinje pripremati za ključne utakmice sezone u Primeri i Ligi prvaka.

Španjolska Marca piše vrlo pozitivno o njegovom nastupu protiv Ukrajine i u tekstu pod naslovom 'Povratak Modrića' vjeruje da je Čačić iz njega uspio izvući ono što Zinedine Zidane već neko vrijeme nije uspio.

'Maksimir je vidio najbolju verziju Modrića koji je s kapetanskom vrpcom vodio Čačićevu izabranu vrstu. Real treba takvu njegovu verziju koju nije pokazivao u utakmicama prije reprezentativne pauze,' piše novinar Hugo Cerezo i naglašava 11 driblinga, osam oduzetih lopti i 50 kompletiranih dodavanja protiv Ukrajine.

Luka će u nedjelju protiv Alavesa imati prvu priliku potvrditi da je uz pomoć Čačića zaista pronašao pravu formu uoči završnice sezone, a posebno važno bit će odigrati na najvišem nivou u utakmica četvrtfinala Lige prvaka protiv Bayerna sredinom travnja, u kojima Real mora pokazati svoje najbolje lice ako želi nastaviti obranu titule prvaka Europe...