NIJE TO ZASLUŽIO, ALI...

Jedan 'lajk' Lionela Messija izazvao nevjerojatan bijes kod navijača Barcelone: Besramni izdajnica!

14.10.2022 u 08:45

Bionic
Reading

Lionel Messi stvorio si je probleme s navijačima Barcelone, a njegov grijeh je samo to što je 'lajkao' jednu objavu na društvenim mrežama

Barcelona i Inter su na Camp Nou remizirali (3:3), a taj rezultat praktički je koban za Katalonce koji će najvjerojatnije ostati bez osmine finala Lige prvaka. Jedan od strijelaca za talijansku momčad bio je Lautaro Martinez.

Argentinski napadač je nakon utakmice na društvenoj mreži podijelio slavlje Interovih nogometaša, a tu objavu je 'lajkao' i suigrač iz reprezentacije Lionel Messi. No, to su zamijetili navijači Barcelone koji nisu imali milosti u svojim komentarima te su taj čin proglasili 'izdajom'.

'Još jedan dokaz da Messi ne žali Barcelonu, klub koji ga je učinio onim što je danas, a kasnije je razbio klub i pobjegao, on je besramni izdajica', napisao je jedan od fanova dok je drugi dodao: 'To je ono što mislim kada kažem da je ovaj tip bio plaćenik.'

Plaćenik, izdajica!? Zaista teške riječi za čovjeka koji je najbolji nogometaš Barcelone u povijesti i koji je samo na takav način dao podršku sunarodnjaku i prijatelju iz reprezentacije.

  • +7
Barcelona - Inter Milano, 4. kolo Lige prvaka, 2022/23. Izvor: EPA / Autor: Alejandro Garcia