NA TERENIMA OD OŽUJKA

Doznali smo kakvi su planovi Marka Roga za ovo proljeće i vraća li se u HNL

31.01.2024 u 18:05

Bionic
Reading

Povremeni hrvatski nogometni reprezentativac, 28-godišnji Marko Rog, kojeg su samo ozljede udaljile od dresa Vatrenih, još je uvijek u rehabilitacijskom procesu, ali na terene bi se mogao vratiti u ožujku

U srpnju 2023. godine Marko Rog (28) doživio je novu tešku ozljedu koljena, odnosno puknuće prednjeg križnog ligamenta. Zbog iste je ozljede Rog već dva puta u posljednje tri godine morao pauzirati duže vrijeme.

Naravno, jedini način saniranja ozljede jest operacija, ali i dugotrajni oporavak.

No, s Rogovim koljenom ide sve po planu, te bi se ovaj 28-godišnjak, kojeg se pamti i kao najskuplju Dinamovu kupovinu (op.a. stigao je za pet milijuna eura iz RNK Splita), na travnjacima mogao pojaviti u ožujku.

Rog je nakon Dinama preselio u Napoli, pa je išao i na posudbu u Sevillu, a od 2020. godine igrač je Cagliarija.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Sada se zakotrljala priča da bi mogao stići na posudbu u Rijeku. I istina je da je primio poziv s Rujevice, no prema informacijama iz kruga bliskih igraču, od njegova dolaska na Kvarner, odnosno u SuperSport HNL neće biti ništa. Barem ne ovog proljeća.

Jer želi ostati u sredini u kojoj se osjeća dobro, u sredini na koju je navikao i koja mu je bila podrška svih ovih mjeseci. Posve razumljiva odluka.