suđenje donaldu trumpu

Želi samoću: Melaniju Trump više nećemo viđati u javnosti?

11.04.2023 u 14:35

Bionic
Reading

Bivša američka prva dama Melania Trump živi u kalifornijskoj vili okružena uskim krugom bliskih prijatelja i rodbine te se u skorije vrijeme nema nemjeru pojavljivati u javnosti

Uslijed nedavnog hapšenja Donalda Trumpa te čitanje optužnice od 34 točke na američkom sudu, Melania Trump odlučila se u potpunosti povući iz javnosti i ostati u svom domu okružena uskim krugom bliskih prijatelja i obitelji.

Iako je optužen za podmićivanje porno zvijezde Stormy Daniels i tek mu slijedi suđenje, Donald Trump ne odustaje od svoje kampanje za ponovni izbor za američkog predsjednika, no ovoga puta to će morati učiniti bez podrške svoje supruge.

  • +5
Melania i Donald Trump Izvor: Profimedia / Autor: ALON SKUY / AFP / Profimedia

'Melania nije spremna biti djelom suprugovih političkih aktivnosti, žele da je svi ostave na miru', pojasnio je izvor za People.

Bivša prva dama Amerike navodno je započela samostalan život u Mar-a-Lagu, zajedničkoj vili u Floridi, te se ondje drži podalje od supruga kojem nije spremna oprostiti što je imao aferu u trenucima kada je njihovom sinu Barronu bilo tek četiri mjeseca.

O lošim odnosima svjedoči i nedavno obraćanje javnosti Donalda Trumpa u kojem je poimence zahvalio članovima obitelji, znakovito izostavivši Melaniju s liste značajnih osoba.

Uslijed svega, ne čudi što se 52-godišnja rođena Slovenka odlučila povući u intimu doma te se maknuti iz budnog oka javnosti koje pozorno prati njen svaki korak, očekujući nove vijesti o bračnoj krizi kroz koju Trumpovi trenutno prolaze.