zna se i spol

Slavlje u obitelji Tedeschi: Sin Emila Tedeschija sa 17 godina starijom suprugom čeka prvo zajedničko dijete

01.12.2021 u 19:22

Bionic
Reading

Sin predsjednika Uprave i većinskog vlasnika Atlantic grupe i jedna od najbogatijih Hrvatica i samozatajna kći tajkuna Mihajla Perenčevića, Nika vjenčali su se krajem ožujka 2019. godine na Malom Lošinju, a sada će proširiti obitelj za još jednog člana

Emil Tedeschi mlađi i njegova 17 godina starija supruga Nika Perenčević čekaju sina koji bi na svijet trebao stići u ožujku, piše Story.

Za njihovu vezu doznalo se krajem 2018. godine, a poznato je da ona iza sebe već ima jedan brak te da je majka troje djece, dok je Emil prije nje ljubio kćer nogometnog trenera Nikole Jurčevića, Lanu.

Podsjetimo, ceremonija vjenčanja Emila i Nike održala se na Malom Lošinju na terasi hotela Bellevue, koja je odmah uz more, a glavni motiv dekoracije bili su veliki buketi crvenih ruža. Goste je zabavljao Tony Cetinski, a dobili su zabranu objavljivanja bilo kakvih fotografija na društvenim mrežama. Mladenci su imali koktel party uoči vjenčanja, u tematskom stilu Jamesa Bonda.

Inače, Emil Tedeschi i Nika Perenčević, rijetko se pojavljuju u javnosti, no košarkaške utakmice Cedevite gotovo uvijek prate zajedno.

Emil Tedeschi i Nika Perenčević na finalu Superkupa ABA lige Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL