17. kolovoza

Silente na tvrđavi sv. Mihovila

03.05.2024 u 15:25

Bionic
Reading

Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik // subota, 17. kolovoza 2024.

Dubrovački Silente dolazi na šibensku tvrđavu sv. Mihovila ovog ljeta i to u subotu, 17. kolovoza 2024.

Nastup na najljepšoj dalmatinskoj pozornici na otvorenom pridružuje se dugom popisu nadolazeće i ljetne koncertne sezone. Silente će u Šibenik donijeti najveće hitove iz desetljeća duge karijere, uključujući i veoma uspješni novi singl ‘Sve da ima neki način' kao i prethodni ‘Sve što treba znat o ženi'.

Najava dolazi i u trenutku kada Silente s aktualnim singlom i dalje čvrsto drži poziciju među najemitiranijim pjesmama u nacionalnom radijskom programu. U mjesec dana od objave pjesme ‘Sve da ima neki način', Silente je i dalje među top 3 singla nacionalne liste HR Top 40. Nakon što je odmah po izlasku sletio na trending listu YouTubea, spot trenutno broji više od 300 tisuća pregleda, a nova pjesma je zasjela vrhove mnogih radijskih ljestvica diljem države.

Silente - Sve da ima neki način Izvor: Društvene mreže

Nakon prošlogodišnje ‘Sve sto treba znat o ženi', ‘Sve da ima neki način' je drugi singl s nadolazećeg albuma koji je planiran za jesen. U trenutku kada se  Silente sprema za najveći koncert karijere na zagrebačkom stadionu Šalata 29. lipnja, šibenski nastup još je jedan sjajan podsjetnik u nadolazeću koncertnu sezonu.

Silente je 11. svibnja u Rijeci, a 22. i 23. lipnja u Svetoj Nedjelji i Čakovcu, te 29. lipnja u Zagrebu. U srpnju će doći u Kastav (12.7.), Vinjerac (26.7.) I na Šoltu (27.7.), dok za kolovoz trenutno u rasporedu ima Split (4.8.), Šibenik (17.8.) i Ivanec (31.8.). Bend već neumorno radi i na jesenskim planovima. Koncert u Trzinu je 14. rujna, dok su 10. i 11. listopada u Novom Sadu i Beogradu.

Silente se pridružuje popisu koncerata na tvrđavi sv. Mihovila gdje će vikend ranije, 10. kolovoza, dva sjajna live benda PipsChips&Videoclips i Letu štuke održati dupli koncert.

Ulaznice za šibenski koncert Silentea u prodaji su preko sustava Eventim.hr i njihovim prodajnim mjestima po cijeni od 16 eura. Ta cijena će vrijediti do 30. lipnja, a dan nakon se penje na 19 eura, dok će na dan koncerta trebati izdvojiti 22 eura.