emotivni trenuci

Severinin video ima skoro pet milijuna pregleda; nije krila suze i rasplakala je mnoge

28.01.2024 u 13:53

Bionic
Reading

Video u kojem su je slomile suze na koncertu u Jahorini pjevačica je podijelila na Facebooku i Instagramu

Usprkos teškim trenucima u borbi za sina Aleksandra kojeg je Vrhovni sud prošli tjedan ponovno vratio ovu u Beograd, Severina je na Jahorini održala još jedan spektakularan koncert.

Osim njenog govora kojim je izrazila zahvalnost na podršci i namjeru da nikad ne odustane od ove borbe, trenutak koji je dobio veliku pažnju javnosti bilo je i njeno izvođenje pjesme 'Rođeno moje', uslijed koje zaplakala.

Video u kojem su je svladale emocije pjevačica je objavila na Facebooku na kojem ga je u 16 sati pogledalo 1,4 milijuna ljudi, dok je na Instagramu skupio tri milijuna pregleda.

'..jer što me nije ubilo... neće me ni ubit. Na njima kola nek' se slome", poručila je Severina u opisu videa, ispod kojeg se našao i niz poruka podrške.

'Rasplakala si me', 'Ako je bitka izgubljena, nije rat', 'Drži se Seve', 'Podrška od srca', pisalo je u komentarima.

Na početku koncerta priznala je koliko joj je bilo teško prethodnih dana, ali da to nije bilo dovoljno da je slomi i natjera na otkazivanje nastupa.

  • +7
Severina u Kotru Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Dragan Mijatović

'Nisam ustala iz kreveta četiri dana. Onda sam ustala, morala se obući, našminkati, napraviti frizuru i pokloniti vam se. Prije svega, pokloniti se svim malim i nemoćnim ženicama koje su mi dale snage... Kako mi je lijepo predsjednik Vrhovnog suda rekao, meni velikoj i moćnoj...'