PROMO

Prava prijetnja tek dolazi

23.02.2017 u 11:46

Bionic
Reading

Treća epizoda serije u četvrtak, 23. veljače u 22:00 h na kanalu FOX

Nakon prve dvije epizode nove serije ‘Legion’ mislili smo kako je glavni lik – David (Dan Stevens) nakon bjega iz umobolnice napokon izvan opasnosti i na sigurnome; no nove prijetnje koje će se pojaviti biti će izazov s kojim će se on, njegova djevojka Syd (Rachel Keller) i njihov prijatelji – Ptonomy (Jeremie Harris) i Kerry (Amber Midthunder)  morati suočiti. S obzirom da je David do sada živio u uvjerenju kako boluje od shizofrenije, nova saznanja dovest će ga do ozbiljne dileme te će sve manje biti siguran u to što je stvarnost, a što su njegove vizije.  Serija “Legion” smještena je u svijet Marvelova serijala X-Men, a ekranizirana je prema istoimenom stripu autora Chrisa Claremonta i Billa Sienkiewicza. Produkciju serije potpisuju FX Productions i Marvel Television, a scenarist Noah Hawley, ujedno je i izvršni producent serije uz Lauren Shuler Donner, Bryana Singera, Simona Kinberga, Jepha Loeba, Jima Chorya i Johna Camerona. Na redu je treća epizoda serije koja će biti prikazana 23. veljače u 22:00 h na kanalu FOX, te ćemo otkriti kako Davidove brigu nisu u potpunosti nestale.

Nakon što je uspješno uz pomoć suosjećajne psihijatrice Melanie Bird (Jean Smart) počeo otkrivati svoje skrivene moći, David i dalje sudjeluje u mnogim testiranjima kako bi u potpunosti shvatio svoje moći; No Melanie je u velikoj brizi jer zna da su vlasti za petama Davidu kojeg žele iskoristiti za svoje osobne ciljeve. Zatočili su i Davidovu sestru Amy (Katie Aselton) koja odbija vjerovati kako je David najmoćniji mutant na svijetu i vjeruje da je još uvijek ozbiljno bolestan. Kao posljedica testiranja, Davidove vizije postaju jače i intenzivnije, te počinje primjećivati misterioznog čovjeka kojeg nitko osim njega ne vidi.  U njegovim vizijama pojavljuje se i Lenny (Aubrey Plaza) koja mu govori kako za Davida i prijatelje nema spasa. Kakva to opasnost dolazi i ima li misteriozni čovjek ikakve veze sa time, saznat ćemo u novoj epizodi.

Povodom svjetske premijere serije ‘Legion’, 1. veljače je održana ekskluzivna projekcija prve epizode u idealnom ambijentu za ovakvu seriju - Muzeju iluzija u Zagrebu. Brojni gosti iz medijskog i marketinškog svijeta, te poslovni partneri FOX Networks Groupa, mogli su tako u atraktivnom prostoru muzeja premijerno pogledati kako izgleda kaotični svijet najnovijeg super heroja Davida i ući u svijet iluzija i miješanja stvarnosti sa maštom.

U glavnim ulogama: Dan Stevens kao David Heller, Rachel Keller kao Syd Barrett, Jean Smart kao Melanie Bird, Aubrey Plaza kao Lenny Busker, Jeremie Harris kao Ptonomy Wallace, Amber Midthunder kao Kerry Loudermilk, Katie Aselton kao Amy Haller i Bill Irwin kao Cary Loudermilk.