NJEZINA OAZA

Ono o čemu mašta svaka žena: Sofia Vergara pohvalila se garderobom u svom luksuznom domu

08.05.2020 u 08:53

Bionic
Reading

U svom luksuznom domu u Los Angelesu, gdje živi sa suprugom glumcem Joeom Manganiellom, pazila je pri uređenju svakog kutka. Osim toga, pobrinula se osigurati veliku prostoriju samo za sebe i svoje odjevne krpice

Poput brojnih poznatih koji u svojim domovima imaju prostrane walk in garderobe Sofia Vergara također je jedna od takvih. Zgodna Kolumbijka, zvijezda serije ‘Moderna obitelj’ putem društvenih je mreža pokazala svoj najdraži kutak u luksuznom domu u Los Angelesu.

Dok se snimala u šarenom prozračnom kombinezonu i visokim potpeticama koje su njezina velika modna slabost, mnogi su bacilli oko na pozadinu.

Pregledano posložena garderoba na brojnim policama, vješalicama i stalcima u srebrno bijelim tonovima, dekor su njezine raskošne sobe – ormara.

U prostoriji koju naziva garderobom ima i veliko ogledalo ali i viseći kristalni luster koji cijeloj sobi daje dozu glamura. Pored ogledala na polici se uredno podložne pojavljuju blještave cipele dizajnerske marke Christian Louboutin. Vergara čini se ima cijelu privatnu kolekciju ovih skupocjenih cipela s famoznim crvenim potplatama.

Tu su i neizostavne kožne torbe Hermes, koje svaka ljubiteljica mode priželjkuje u svom ormaru, a ova slavna glumica ima ih u nekoliko veličina i boja.