22 godine u ljubavi

Nije bila ljubav na prvi pogled: Calista Flockhart otkrila prvi dojam o Harrisonu Fordu

29.04.2024 u 07:59

Bionic
Reading

Zvijezda serije Ally McBeal Calista Flockhart udala se 2010. godine za 22 godine starijeg glumca Harrisona Forda, a nakon gotovo 14 godina braka otkrila je da joj se Ford nije svidio baš 'na prvu'

U industriji u kojoj je prava i dugogodišnja ljubav rijetkost, Harrison Ford i Calista Flockhart potvrđuju da ipak ima iskrene ljubavi u svijetu showbusinessa. Njihova ljubav traje već 22 godine, a glumica je progovorila o početcima njihove veze i neugodnom prvom upoznavanju.

Iako možda ne zvuči kao filmski početak ljubavne priče, mnogi će tvrditi baš suprotno - ljubavi najčešće i započinju krivim prvim dojmom!

Namirnice koje snižavaju visoki tlak Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Par se upoznao 2002. godine na dodjeli Zlatnih globusa, a te je večeri Harrison Ford stao pokraj stola za kojim je sjedila glumica te napravio prvi korak njihovom odnosu.

Međutim, zvijezdi serije Ally McBeal taj potez popularnog glumca baš i nije bio po volji.

'Bila sam svjesna tko je Harrison Ford, ali nisam pomislila: 'Oh, ovo je Indiana Jones'. Bilo je to više u stilu: 'Ovo je neki lascivni starac i što on radi za našim stolom?' Bila sam pametnjakovićka', ispričala je Calista Flockhart priznavši da dotad nije gledala 'Ratove zvijezda'.

Tada 60-godišnji glumac uspio je šarmirati 22 godine mlađu glumicu te se par vjenčao osam godina nakon upoznavanja.

13 godina braka

Zagrljaji i poljupci: Nježni trenuci Harrisona Forda i Caliste Flockhart

Pogledaj galeriju