junak 'vatrenih'

Neprocjenjivi trenuci: Joško Gvardiol otkrio kako provodi blagdane i tko mu pravi društvo

28.12.2022 u 21:25

Bionic
Reading

Nogometni reprezentativac Joško Gvardiol zasluženo odmara nakon Svjetskog nogometnog prvenstva gdje je s našom reprezentacijom kućio donio broncu. Nogometaš kojem je nastup u Katru donio i brojne obožavateljice dane provodi u društvu najmilijih, a dragocjene trenutke otkriva na svom Instagram profilu

Da mu je obitelj najveća podrška bilo je jasno još tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru. Emocijama nabijen trenutak kada mladi Joško Gvardiol nakon utakmice s Belgijom grli majku mnogima se urezala u pamćenje, a tijekom borbe za medalju junaka 'vatrenih' s tribina je bodrila čitava obitelj. Kasnije je Joško otkrio kako su mu otac i majka od samih početaka bili najveća i bezuslovna podrška.

Sada, kada je se uzbuđenje splasnulo, a emocije primirile, Joško uživa u slobodnim danima i zasluženom odmoru. Ove blagdane provodi u Zagrebu u krugu obitelji, a na Instagramu je podijelio dvije fotografije. Prva prikazuje njihova dva psa, a, a na drugoj nasmijani i dobro raspoložen Joško pozira sa sestrom Frankom i njihovim ljubimcima.

Naime, Joško, koji je odrastao na zagrebačkim Srednjacima, kada je potpisao za RB Leipzig svojim je roditeljima kupio kuću, a otkrio je kako su roditelji odabrali kuću u okolici Samobora. Ondje uživa čitava obitelj, a njegova mama posebno je sretna što ima vlastiti vrt.

Inače, Joško ima dvije starije sestre, Franku i Lorenu. Franka je studentica, ali i uspješna sportašica - igra rukomet za Udarnik iz Kurilovca.

  • +9
Joško Gvardiol Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX