navijat će u dresovima

Najzgodniji hrvatski zet, Brazilac Pedro Soltz otkrio nam je kako će on i supruga Iris Cekuš navijati u petak: 'To će izgledati brutalno'

07.12.2022 u 08:16

Bionic
Reading

Izabranici Zlatka Dalića u petak će u Katru zaigrati protiv najuspješnije nogometne reprezentacije u povijesti svjetskih nogometnih prvenstava, peterostrukih svjetskih prvaka. Mnogi vide Brazil kao najvećeg favorita i ovog puta. Zanimalo nas je stoga kako će izgledati navijanje jednog od naših najljepših parova na javnoj sceni. Glumac i model te pobjednik ovogodišnje sezone 'Plesa sa zvijezdama' za tportal je rado opisao atmosferu koja već sada vlada u njihovom domu

Mnogima je već poznata ljubavna priča između Pedra Soltza i Iris Cekuš. On je rođen u brazilskom gradu Belo Horizonte, a iz Brazila je otišao s 19 godina. Svoju ljubav upoznao je 2010. godine u Milanu na snimanju kampanje za jedan luksuzni brend, a šest godina kasnije su se vjenčali. Zbog nje se preselio u Hrvatsku te oboje sada vode uspješne karijere. Jasno je i tko će za koga navijati ovaj petak.

'To će izgledati brutalno. Jedva čekam i za mene će to biti najdraža utakmica prije finala. Ne znam kako ljudi gledaju na to, ali meni je lijepa ta kompetitivnost, fair play igra. I neka najbolji pobijedi! Najprije sam imao ideju da idemo s prijateljima u Katar, ali mi je palo na pamet - zašto u Hrvatskoj ne bismo organizirali nešto da gledamo i navijamo u nekom lijepom prostoru. Probat ću igrati na kartu last minutea i organizirati da navijamo negdje s prijateljima. Teško je, kraj je godine, sva mjesta su već zauzeta, ali dat ću sve od sebe da to organiziram', kaže nam Pedro.

Njihova djevojčica Lara će, kaže, navijati za jedne i druge. 'Ona će biti sretna zbog onih koji pobijede i tužna zbog onih koji izgube. Ima i jednu i drugu majicu, a moguće je da ćemo Iris i ja gledati utakmicu odjeveni u različite dresove', otkrio je Pedro, dodajući da će, očekivano, navijati za brazilsku reprezentaciju.

'Kako sam rekao, navijat ću za Brazil, ali ako pobijedi Hrvatska, bit ću svejedno sretan jer je to moj drugi dom. Volim Hrvatsku i volim gledati hrvatsku nogometnu momčad kad igra. Zapravo, bolje je za mene da pobijedi Hrvatska jer sam ovdje i mogu dulje uživati u prvenstvu', iskren je. Na pitanje nedostaje li mu rodna zemlja, osobito u ovo hladno vrijeme, kaže da mu itekako nedostaje i da jedva čeka otići u Brazil.

'Krajem godine planiramo otputovati u Brazil. Kako putovanje dugo traje, što nikako ne bi bilo dobro za Irisinu trudnoću, razmišljam o tome da odemo makar Lara i ja. Dugo nismo bili zbog covida, posla i 'Plesa sa zvijezdama', a stvarno mi nedostaje moj Brazil', kaže Pedro.

Pedro je kao dječak sanjao o karijeri nogometaša i godinama je igrao u brazilskim juniorskim nogometnim klubovima Atletico i Flamengo. 'Veliki sam ljubitelj sporta i dobrog natjecanja. Volim gledati tenis, NBA, football, MMA, boks. Kad ima nešto dobro, rado pogledam', rekao nam je.

  • +2
Pedro Soltz Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo