RODILA SE LJUBAV

Je li braku Kevina Costnera presudio zgodni samac iz susjedstva?

25.01.2024 u 15:44

Bionic
Reading

Kevin Costner prošle je godine prošao kroz ružnu brakorazvodnu parnicu u kojoj je njegova bivša supruga tražila golem iznos alimentacije za djecu. Nakon propalog braka Costner nije gubio vrijeme pa je utjehu našao u zagrljaju Jewel, a Christine Baumgartner već neko vrijeme hoda sa susjedom, što Costnera uopće nije iznenadilo

Razvod koji je najglasnije odjeknuo prošle godine bio je onaj holivudske zvijezde Kevina Costnera i njegove supruge Christine Baumgartner. Par je zajedno bio 19 godina, a njezina želja za razvodom braka navodno je iznenadila i samog Costnera! Međutim, samo je nekoliko mjeseci bilo potrebno da se razotkrije pravi razlog njezine želje.

Iako je u svibnju Baumgartner tvrdila kako su razlog nepomirljive razlike u njihovim karakterima te prevelika posvećenost glumca njegovim poslovnim projektima, čini se kako je krivac ipak netko treći!

Dok je Costner zarađivao milijune kako bi sebi i obitelji osigurao luksuzan način života, Christine se zbližila sa susjedom Joshom Connorom koji je nedavno i sam prošao kroz brakorazvodni postupak.

Connor je zakonski postao samac samo pet mjeseci prije negoli je Baumgartner izrazila istu želju, a već u srpnju Baumbartner i Connor viđeni su zajedno tijekom putovanja na Havaje.

Kako prenosi DailyMail, Costner nije iznenađen što se sada doznalo za navodnu vezu njegove bivše supruge i susjeda, već je i sam sumnjao da se tako nešto događa.

Usred njihove brakorazvodne parnice u kolovozu 2023. Kevin je tvrdio da ne zna pouzdano je li Baumgartner imala izvanbračne veze, ali tvrdio je da je on njoj bio vjeran. Iako je u kolovozu pod prisegom zanijekala da je hodala s Connorom, njoj bliski izvori izjavili su da njihova veza traje već neko vrijeme.

NETKO NA HAVAJIMA, A NETKO...

Dok mu bivša žena odmara s njegovim prijateljem, Kevin Costner djecu odveo u Aspen

Pogledaj galeriju

'Oni su zajedno i to već neko vrijeme. Proveli su vrijeme prije Božića zajedno na Havajima dok je Kevin vjerojatno bio u Aspenu s djecom', tvrdi izvor blizak Christine koji primjećuje da se bivša manekenka nije previše trudila sakriti što se događa. Što se ne trudi ni sad jer je već nekoliko puta fotografirana s bogatim susjedom.

Prema izvoru, golupčići su se upoznali preko svojih kćeri koje su i same bliske prijateljice i često se druže.