IZLAZAK S KĆERKOM

I kad je kazališna publika, Ecija Ojdanić plijeni pažnju

10.03.2018 u 09:53

Bionic
Reading

Premijeru predstave 'Opet on', o povratku Hitlera koji postaje medijska zvijezda, nije u petak propustila ni proslavljena glumica Ecija Ojdanić, koja je u Komediju stigla u pratnji kćerke Cvite Viljac, mlade glumačke zvijezde dječjeg filma 'Anka'

Ecija je među mnogobrojnom poznatim gledateljima sinoćnje premijere pažnju na sebe privukla besprijekornom linijom koju je naglasila kratkom, strukiranom suknjom i uskom, dekoltiranom majicom.

  • +45
Poznati na premijeri predstave 'Opet on' Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl

Zvijezda brojnih filmova, kazališnih predstava i popularnih serija posljednjih godina sve više plijeni svojim dobrim izgledom, a za tijelo zbog kojega joj mogu pozavidjeti i mnoge mlađe djevojke u dobroj mjeri zaslužna je i njezina strast prema trčanju.

Glumica je u šali znala reći kako je i voda deblja, no sve viškove kalorija Ecija potroši trčanjem, kojim se posljednjih godina ozbiljno bavi.

Osim toga, vrlo je stroga po pitanju unosa, kako kaže, četiri bijela rafinirana zla, a jedino u čemu pretjeruje su povrće i riba.

Za dobar izgled zaslužno je još nekoliko faktora. Osim genetike, to je i zadovoljstvo u životu, ispunjenost u privatnom i poslovnom smislu. No Ecija ne skriva ni da dio zasluga pripada jednoj Poliklinici koja se već neko vrijeme bavi njezinim izgledom.

  • +7
Ecija Ojdanić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL