ODMOR IZ SNOVA

Doručak na plaži? Ma može! Mila Horvat uistinu zna kako uživati

18.01.2023 u 09:01

Bionic
Reading

Kako je otkrila prije nekoliko dana upravo na svom Instagram profilu Mila Horvat vratila se na Arapski poluotok. Kojim povodom je sada tamo i u čijem društvu, nije poznato, no zato je svima jasno dala do znanja da tamo uživa

'Doručak u Abu Dhabiju', stoji to pored posljednje objave Mile Horvat na njezinom Instagram profilu na kojem je, otkako ga je nedavno otvorila, itekako aktivna i sa svojim pratiteljima dijeli razne zanimljivosti iz svog života.

Na fotografiji, koju je objavila pored toga, vide se samo njezine preplanule i dobro izdefinirane noge, dok leži na ležaljci smještenoj na pješčanoj plaži, samo nekoliko koraka udaljenoj od mora. Na istu ležaljku položen je i tanjur na kojem je lijepo izrezano i posloženo voće - banane, lubenica, ananas... idealan i lagan doručak na plaži.

Odmah nakon fotografije je i kratki video koji je Mila Horvat snimila ležeći na plaži, a kojim je otkrila u kakvom raju uživa. Na Arapski poluotok, prvu u Katar i Dohu, a potom i u Abu Dhabi, voditeljica se vratila svega nekoliko tjedana nakon što je tamo provela duži period tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva.

  • +3
Mila Horvat Izvor: Pixsell / Autor: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Kako je već otkrila uz noćne fotografije snimljene prije nekoliko dana u Dohi, za nju je to 'posebno mjesto s toliko divnih uspomena.'

No, u čijem društvu tamo uživa nije poznato, baš kao ni to je li tamo iz privatnih ili poslovnih razloga.

  • +9
Mila Horvat Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek