PORUKA ZA DAN ŽENA

Danijela Martinović uoči nastupa u Lisinskom: 'Hvala vama koji poštujete, čuvate i volite svoje žene'

08.03.2022 u 16:40

Bionic
Reading

U povodu Dana žena, splitska pjevačica se uoči rasprodanog koncerta u Lisinskom obratila svojim brojnim pratiteljima na Instagramu

Danijela Martinović večeras će nastupiti u rasprodanoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, a nekoliko sati prije glazbenog spektakla obratila se s lijepim riječima u povodu Međunarodnog Dana žena.

  • +3
Danijela Martinović Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX

‘Hvala svim predivnim ženama koje su moja inspiracija, snaga, utjeha, zaštita, ruka, zagrljaj’, započela je svoju objavu pjevačica prije nego što se posebno zahvalila majci.

‘Mama, hvala ti za sve što sam od tebe naučila i onda dok nisi imala pojma da te promatram. Sada znam najsnažnije se uči živeći’, napisala je Daniela zatim se zahvalivši sestri.

‘Hvala seko što sam te mogla zaštititi... ja ću uvijek biti tvoj vjetar koji će ti pomoći da letiš’.

‘Dodo, Ana, Dalia, Martina, Kristina, Jelena, Sandra, Mila, Nataša, Emina ,Majo ,Zorice, Sanjo, Anita, Doris ,Marija, Ivana, Adela, Rajka, Brigita, Gabrijela, Janjo....Vi ste sjajne kuglice na jelci moga života’.

Na kraju svoje objave Danijela se zahvalila i muškarcima uz poruku.

‘Hvala i Vama dječaci, supružnici, očevi, braćo, prijatelji, djedovi, susjedi... Vi koji poštujete, čuvate i volite svoje žene’, zaključila je.