sa društvenih mreža

Albina Grčić je pozitivna na koronu, javila se iz Poljske: 'Bilo mi je sjajno, ali sada se ne mogu vratiti doma'

09.08.2021 u 16:21

Bionic
Reading

Naša ovogodišnja predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu u nedjelju navečer je bila jedna od sudionica festivala poljske nacionalne televizije. Jutros se svojim fanovima javila sa svog Twitter profila i otkrila da se nije mogla vratiti kući u Hrvatsku zbog pozitivnog testa na koronu

'Dakle, pozitivan test na Covid u Varšavi. Ne možeš se vratiti doma avionom, ali možeš se snalaziti po Poljskoj javnim transportom da dođeš do mjesta gdje si boravila. Ima smisla', poručila je Albina Grčić.

Fanovi joj ostavljaju poruke podrške a mlada pjevačica za sada nije otkrila ima li kakve simptome niti kako se osjeća.

Na Instagramu je pokazala kako je izgledala tamošnja izvedba. Splićanka je za tu prigodu odjenula bijeli kombinezon s jednom nogavicom koji je kasnije skinula i otkrila crni bodi koji je na sebi imao svjetlucavu mrežastu tkaninu. Podsjetimo, prije nekoliko dana Albina u nekoliko objava se obračunala s hejterima kada je među ostalim, spomenula i Jacquesa Houdeka i Ninu Badrić koje, kako je napisala, poštuje kao glazbenike, ali ne i kao ljude.

'Nisam se plasirala u finale i život ide dalje', ne volim živit na staroj slavi i samo razmišljam o budućim projektima i kako radit na sebi. Pjevače kao Nina i Jacques poštujem u kontekstu glazbe, ali imala sam iskustvo zbog kojeg neke od njih naprosto ne mogu poštovat kao ljude', istaknula je u objavi.