KANAL FOX

Hoće li Harlee moći oprostiti Wozniaku?

15.11.2016 u 12:51

Bionic
Reading

Sedma epizoda serije 'Nijanse plave' 15. studenoga u 22:00 h na kanalu FOX Crime

U iznimno napetoj 6. epizodi serije, gledatelji su mogli vidjeti kako se poručnik Wozniak (Ray Liotta) polako pretvara u pravog negativca! Nakon što je napao Sapersteina (Santino Fontana) i ozbiljno ga ranio, Woz moli Harlee (Jennifer Lopez) da mu i nadalje bude podrška. Harlee unatoč svemu nikako ne želi iznevjeriti Sapa te i dalje ne može vjerovati koliko je daleko Woz spreman ići kako bi očuvao svoj ugled i eliminirao moguću izdajicu tima.

U sedmoj epizodi serije 'Nijanse plave' koja će biti prikazana 15. studenoga u 22:00 h na kanalu FOX Crime, ostali agenti iz njihove jedinice polako počinju sumnjati kako je za Sapovo stanje i Kovachevo ubojstvo kriva ista osoba – poručnik Woz, no nemaju za to nikakve dokaze osim vlastitih sumnji. Najbolji prijatelj i Sapov partner Tufo, odlučan je u pronalasaku krivca, ali tragovi na koje nailazi - bude mnoge sumnje….

Zbog vrhunske glumačke postave koju predvodi jedna od najvećih zvijezda današnjice Jennifer Lopez i napete akcije, serija 'Nijanse plave', proglašena je jednom od najiščekivanijih ove sezone. Uz Jennifer koja u seriji glumi njujoršku detektivku Harlee Santos koja se nađe pred moralnom dilemom, glume i Emmyjem nagrađeni glumac Ray Liotta, te glumica Drea de Matteo koja je najpoznatija po svojoj ulozi u kultnoj seriji 'Obitelj Soprano'. Serija je krenula sa prikazivanjem na kanalu FOX Crime 4. listopada. Autor serije je američki scenarist, producent i bivši novinar Adi Hasak koji je u suradnji sa producentom Lucom Bessonom radio na dva hollywoodska filma: 'Iz Pariza s ljubavlju' sa Johnom Travoltom u glavnoj ulozi, te '3 Days to Kill' sa Kevinom Costnerom.

U glavnim ulogama: Jenifer Lopez kao detektivka Harlee Santos, Ray Liotta kao poručnik Matt Wozniak, Drea de Matteo kao detektivka Tess Nazario i Warren Kole kao posebni agent Robert Stahl.