zanimljiv spoj

Za ovo bi rijetki imali hrabrosti: Severina je bila magnet za poglede u heklanim hlačama

08.09.2023 u 09:24

Bionic
Reading

Predstavljanje kolekcije 'Genesis' poznatog domaćeg dizajnera nakita, draguljara i kipara Nenada Sovilja privukla je poznata lica u Klovićeve dvore, a pjevačica Severina privlačila je pažnju stajlingom koji nije mogao proći nezamijećeno

Severina je poznata ljubiteljica mode i odjevnih komada s dizajnerskim potpisom. Iako će najčešće posegnuti za kakvom efektnom haljinom, s vremena na vrijeme odluči izaći iz zone komfora i servirati stajling o kojem će se pričati.

Tako je bilo i na otvorenju izložbe 'Genesis' poznatog domaćeg dizajnera nakita, draguljara i kipara Nenada Sovilja na kojoj je predstavljena kolekcija nakita, skulptura i keramike inspirirane grčkom mitologijom, a kojom taj glasoviti umjetnik obilježava osamnaest godina karijere.

Nakon što je večer prije u Laubi podigla prašinu haljinom zanimljivog dizajna, poznata pjevačica je za dolazak u zagrebačku Galeriju Klovićevi dvori napravila popriličan stilski iskorak. Osnova upečatljivog stajlinga bile su široke hlače od 3D čipke sa snažno proširenim nogavicama.

Dizajn namijenjen onima doista modno hrabrima potpisuje modna kuća Alaïa, a ovaj heklani komad potrebno izdvojiti 2.400 eura. Prozirne, čipkaste hlače koje modne ljubiteljice najčešće biraju za odlazak na plažu Severina je odvažno spojila s kratkim bijelim topom koji je naglasak stavio na njezine besprijekorno oblikovane trbušnjake.

Za dozu chica bila je zadužena Chanelova vintage jaknica. S crnom mrežastom konstrukcijom i elegantnim skraćenim krojem elegantni bolero ukrašen je i gumbima od umjetnog bisera za dodatnu sofisticiranost.

Stajling stvoren za privlačenje pogleda Severina je zaokružila svojom voljenom damskom Dior torbom. Naime Lady Dior modni je dodak koji predstavlja bezvremensku kreaciju i utjelovljenje elegancije i ljepote s potpisom kultne modne kuće.

  • +13
Poznati na izložbi Nenada Sovilja Izvor: Pixsell / Autor: Neva Zganec/PIXSELL