TRENDOVI SE MIJENJAJU

Sambice dodijale modnim ovisnicima: Ove adidasove tenisice sada su najtraženije

06.02.2024 u 10:21

Bionic
Reading

Nakon uspjeha koji su na modnoj sceni polučili modeli Samba i Gazelle, njemački sportski div iz bogate arhive izvukao je još jedan, a u posljednja tri mjeseca najviše se tražilo upravo njega

Bilo je pitanje vremena kada će ljubitelji tenisica s tri pruge pronaći novog favorita. Nakon gazelica i sambica koje su protekle dominirale modnom scenom, njihovo mjesto na tronu popularnosti mogao bi zauzeti model Country OG.

Upravo njemo posljednjih mjeseci najviše gravitiraju modni konzumenti, o čemu dovoljno svjedoči novi Lyst Index izvještaj usmjeren na četvrti kvartal 2023. godine.

Poput svojih pandana, model Country OG posjeduje neodoljivi retro šarm, krasi ga nenametljiva, tanka silueta i odlikuje tipična kožna građi (možda neki tragovi antilopa tu i tamo, ovisno o izvedbi).

Britanska dizajnerica Wales Bonner, zaslužna za neviđeni uspjeh adidasovih sambica, također se pozabavila sa dizajnom modela Country OG, stoga ne čudi da im brojni prognoziraju veliki uspjeh u narednim mjesecima.

Bijelo-zelena ili tamnoplavo-žuta kombinacija boja krasi standarne verzije tenisica Country OG, naglašavajući retro dojam ovog modela koji je debitirao 70-ih godina.

Adidasov dizajnerski tim protekle godine ponudio je tri izvrsne metalik zlatne i srebrne sheme modelu Country OG, priklanjajući se trendu sjajnih tenisica, a sve su u međuvremenu rasprodane.

Upravo je navedeno rezultiralo njihovim visokim rangiranjem na listi najpopularnijih komada u posljednjem tromjesečju 2023. godine prema istraživanju Lysta, a zanimljivo je i to da su jedini model tenisica na ovoj iščekivanoj listi.