FASHION GURU

Prva dama Hrvatske sredila se onako - baš zagrebački, a pravu modnu bitku vodile su bivše prve dame Splita

  • 17.04.2024 u 19:01

  • Bionic
    Reading

    Kad su stajlinzi za glasovanje u pitanju, mora se reći da se u Dalmaciji vodila modna borba između bivših prvih dama Splita, dok je u Zagrebu prva dama Hrvatske bila elegantna, ali nikako ne i pomodna

    Kada sam vidio gđu Fani Kerum, u prvi mah sam pomislio da je to njezina mama, jer smo navikli da izgleda kao da je došla ravno s modne piste, a ovaj put na izborima nam je pokazala neku ležernu glamuroznu varijantu s nekoliko dobrih komada odjeće, poput roza smokinga. Možda je smoking nosila prošlu večer, jer on za to i jest, pa je uzela prvo što je vidjela sa stolice.

    Šalim se, to gđi Kerum nikad ne bi palo na pamet. Naravno da uz tako dobar sako imamo i popularne Pradine mokasinke i, klasika, ako nije Chanel, onda je to Guccijeva torbica. Zna gđa Kerum izabrati.

    Željko Kerum sa suprugom Fani Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

    Njezina kolegica, također bivša prva dama Splita, gđa Krstulović odlučila se više za ljetno izdanje i omiljenu boju suprugove stranke. Košulja - haljina uvijek je dobar, rekao bih ziheraški potez. U njoj nikad nećeš biti pretenciozna, namontirana, a i bez mogućnosti za modnu kritiku.

    • +4
    Daniela Marasović Krstulović Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

    Haljinu je kombinirala s bijelom torbicom, naočalama i cipelama. Što reći nego korektno, ali ziheraški - vidi se da gđa Krstulović ne želi modno eksperimentirati kao gđa Fani.

    Gđa Milanović na izbore je izašla u 50 nijansi sive, ma zezam se, rekao bih da se sredila onako - baš zagrebački. Tričetvrt hlače od tvida s manžetom su najbolji odjevni komad na prvoj dami, a upotpunila ih je smeđim čizmama. Sivi kaput jednostavnog kroja i majica boje lavande bili su taman da prva dama bude dovoljno elegantna, ali nikako pomodna, kako to obično biva sa ženama političara na dan izbora.

    • +3
    Sanja Musić Milanović Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.