top izbor

Od Zare i Manga pa do H&M-a: Ovo su najljepše ravne sandale po pristupačnim cijenama

04.05.2024 u 07:39

Bionic
Reading

Bez obzira na stil i vladajuće trendove, ravne sandale su obuća par excellence za ljetne mjesece. Nose se sa svime, istovremeno izgledaju elegantno, chic i ležerno, a odlikuje ih čista udobnost. A pri tome dostupne su po pristupačnim cijenama na policama high street brendova. Bacite oko na najljepše

Za odlazak u ured, na plažu, na ručak ili večeru, za šetnju gradom ili izlazaka – ravne sandale rješavaju svaku situaciju. Uz to, jednostavne, a tako chic, ravne sandale nose se uz sezonske haljine, duge, midi i mini, ali i uz suknje, hlače, kombinezone i traperice. Jednostavno rješavaju svaku situaciju kada nismo sigurni što obuti.

No, ponuda ravnih sandala je velika, a najpoželjnije su one lijepe, efektne i cjenovno pristupačne. Srećom, brojni popularni high street brendovi na svojim policama nude prekrasne i pristupačne ravne sandale.

Jakne za proljeće Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/tportal.hr

Modeli u uvijek poželjnom grčkom stilu, sandale s vrlo jednostavnim i decentnim gornjim dijelom, s tankim ili debljim đonom, konopcima, s vinilom, aplikacijama, lancima – postoji ravna sandala za baš svaki stil.

U svim varijantama i bojama, ali uvijek s ravnim potplatima kako bi idealno izgledale uz kratke hlačice, suknje svih dužina i proljetne haljine. Teško je pronaći i jedne druge cipele koje će tako uljepšati ljetne korake. Od Zare, Manga, H&M-a, Pull&Beara, Sfere, pa do Parfoisa, Amazona, Gioseppa i El Corte Inglésa – bacite oko na najljepše modele ravnih sandala po pristupačnim cijenama i pokušajte odabrati samo jedne.

  • +26
Ravne sandale po povoljnim cijenama Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo