CARMEN GIMENO

Nikamo bez moćnih detalja: Sjedokosa modna ikona zna kako se nose hit tenisice

26.01.2024 u 08:35

Bionic
Reading

Ako netko zna osmisliti i uspješno provesti u djelo cool kombinacije u kojima uvijek plijeni poglede i osvaja stilom, onda je to sjedokosa modna senzacija Carmen Gimeno

Svojim besprijekorno osmišljenim outfitima s jakim anti-age efektom, jedna od najpopularnijih 50 plus modnih ikona na europskom tlu zasigurno je ova trendseterica iz Bilbaa.

Nakon što je donijela hrabru odluku da prestane prikrivati sijede, za koju danas kaže da je jedna od najboljih koje je donijela u životu, kreativna Španjolka iz dana u dan skuplja rastuću vojsku obožavatelja.

I to nas nimalo ne čudi jer je modne lekcije svladala s najboljim ocjenama 'u razredu', a njezin je profil na Instagramu nepresušan izbor inspirativnih modnih kombinacija.

  • +14
Adidas - tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Ponovno je osmislila odličan look, prikladan za mnoge situacije, za koji je dobila brojne pohvale. Riječ je o dobro pogođenom spoju svima dostupnih komada s potpisom high street brendova, ali i onih skupocjenih.

MA TKO BI im DAO TE GODINE

Ove divne plus age dame osvajaju ljepotom, ali i stilom

Pogledaj galeriju

Efektnu jaknu od tvida (H&M) spojila je s udobnim sivim hlačama širokih nogavica i hit tenisicama Adidas Gazelle, koje svojim retro dizajnom jako podsjećaju na srodan model koji već neko vrijeme vlada modnom scenom - Adidas Samba.

Carmen se odlučila na varijantu u crvenoj, što je dalo živost ovoj cool kombinaciji, zaokruživši look velikim crvenim Stradivariusovim šalom i kožnom Guccijevom torbom.

Stajling bez greške podignula je svojim omiljenim dodatkom - sunčanim naočalama mačkastih okvira i crvenim ružem.