UDOBNOST PRIJE SVEGA

Lijepa oskarovka ne skida se iz jeftinih cipela

13.12.2016 u 11:48

Natalie Portman

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Kada pronađu savršen par cipela, većina dama nosi ih više puta. Tu činjenicu nedavno je potvrdila i slavna oskarovka Natalie Portman koja trudničke dane ne može zamisliti bez cjenovno pristupačnih cipela

Glumica Natalie Portman, koja trenutno očekuje drugo dijete, hod po crvenim tepisima u visokom stadiju trudnoće uglavnom obavlja u cipelama za koje se naposlijetku ispostavilo da su djelo pristupačnog brenda Steve Madden.

Ove cipele koje izgledom neodoljivo podsjećaju na model Nearly Nude dizajnera Stuarta Weitzmana, nalaze se u prodaji za nešto više od 600 kuna.

Osim dovoljno pristupačne cijene, stižu sa stabilnom i udobnom blok petom, zbog čega nimalo ne čudi činjenica da ih slavna oskarovka ne skida sa stopala u svečanom hodu po crvenim tepisima.

Cipele s potpisom Stevea Maddena, Natalie često kombinira sa skupocjenim dizajnerskim kreacijama, a u posljednjem svečanom pojavljivanju na dodjeli nagrada Critics' Choice, kombinirala ih je s maštovitom haljinom Alexandera McQueena nalik plaštu.