HIT KOMAD

Lijepa Kosovarka prošetala omiljenu ljetnu torbicu s potpisom brenda koji je osvojio svjetsku modnu scenu

21.03.2019 u 09:38

Bionic
Reading

Pjevačica Dua Lipa pohvalila se na Instagramu novom ljetnom mezimicom - slamnatom torbom s potpisom francuskog brenda Jacquemus kojeg obožavaju sve vodeće trendseterice, modne blogerice i zaljubljenice u modu

Francuski dizajner Simon Porte Jacquemus proslavio se dizajniranjem originalnih cipela i torbi, a na nedavno održanom Pariškom tjednu mode dizajner je predstavio minijaturni model torbice u koju jedva stanu Appleove slušalice AirPod i tim potezom ponovno oduševio modnu scenu.

Torbice s potpisom brenda Jacquemus iz sezone u sezonu osvajaju srca trendseterica diljem svijeta, a nedavno je jedna od njegovih torbi privukla pažnju i lijepe pjevačice kosovarskih korijena, Due Lipe.

Slavna pjevačica objavila je fotografiju iz svog doma u Los Angelesu, odjevena u kratku bijelu haljinicu, dok je u ruci držala efektnu slamnatu torbicu s potpisom Jacquemusa. Riječ je mini modelu 'Le Petit Baci' (3000 kn) kojeg krase dugačke slamnate resice zbog kojih torba djeluje veće nego što zapravo jest, a dio je prošlogodišnje kolekcije za proljeće/ljeto.

Lijepa Kosovarka odavno je velika ljubiteljica brenda. Prošle je godine na svom Instagram profilu podijelila fotografiju u kojoj pozira u crnoj slip haljini i s jednom od najpopularnijih modela torbi - 'Le Sac Chiquito' torbici u žutoj boji koja je doslovno preplavila društvene mreže.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Sisters 💕

Objavu dijeli Dua Lipa (@dualipa)

Ako je suditi prema trendovima koje smo imali prilike vidjeti na održanim tjednima mode, slamnate torbe i ovog ljeta će dominirati modnom scenom, pored nekoliko novih favorita kao što su heklane torbice, modeli ukrašeni školjkama, torbe od pleksiglasa i drvene torbe.

  • +90
Torbe koje će dominirati ulicama narednih mjeseci Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije