FASHION GURU

Let 3 je bio originalniji, ekipa Baby Lasagne izgleda kao da ih je netko pokupio na ulici

  • 06.05.2024 u 16:54

  • Bionic
    Reading

    Do prve polufinalne večeri Eurosonga u kojoj se očekuje nastup hrvatskog predstavnika, Baby Lasagne, ostalo je jako malo vremena. Njegovo scensko izdanje, kao i njegovog tima, zapelo je za oko Fashion Guruu, potaknuvši ga na usporedbu s prošlogodišnjim zvijezdama

    Lagano kreće euforija zvana Eurosong. Sutra kreće prva polufinalna večer u kojoj se i naša bebica predstavlja. Nikad do sada nismo imali toliko šanse za pobjedu, pa zbog toga držimo fige, naš proračun može to izdržati, a sva sreća da postoji europska lova, nekako ćemo to pretakati pa eppo neće skužiti.

    Prilikom prvog službenog predstavljanja lazanja se odučio za čipku, klasičnu balkansku čipku, koju smo imali prilke viđati po stanovima u 80- ima. Kako to obično biva kod trendova, evo popularnih tabletića natrag u fokus.

    • +9
    Baby Lasagna Izvor: Profimedia / Autor: Jessica Gow/TT / Shutterstock Editorial / Profimedia

    Sva sreća da je to samo za show program, makar majica sa kapuljačom od čipke nije losa ideja i to mi se sviđa, ali ova jakna spojena ringovima za ključeve je mogla biti i malo originalnija.

    • +31
    Let 3 - finale Eurosonga Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

    Mora se priznati da je Let 3 prošle godine bio puno originalniji sa svojim stylinzima, ovako zajedno kada ih gledam kao da ih je netko nasumicno pokupio na ulici. Da ovi momci nisu imali čipke na glavi ne bi niti skuzili da su u hrvatskom lazanja timu.

    Sva sreća da ima još prilika i da je pozornica najbitnija, a tamo će se pokazati u pravom svijetlu i držim fige.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.