čisti pogodak

Izgleda tako dobro: Demi Moore u još jednom stajlingu koji vrijedi iskopirati od glave do pete

01.09.2023 u 12:12

  • +8

Demi Moore

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Demi Moore u posljednje vrijeme oduševljava kako izgledom tako i odličnim modnim kombinacijama. Snimljena u društvu prijatelja u Los Angelesu Demi je pokazala stajling kojem je teško pronaći manu

Demi Moore u posljednje vrijeme ne odvaja se od bijelih traperica, što joj, kada vidimo kako joj dobro stoje, ne možemo zamjeriti. Inače, upravo su bijele traperice proglašene ultimativnim simbolom 'Rich Mom energy' (energije bogatih mama), još jednog stilskog pokreta na TikToku, koja dolazi u paketu s ključevima od auta (Tesla ili Mercedesa), avijatičarskim sunčanim naočalama, Apple Watchom i Fendi torbom od rafije.

No, umjesto Teva sandala koje je nosila prošli put, Demi je ovog puta posegnula za niskim, bijelim Adidas tenisicama te traper košuljom kratkih rukava. I moramo priznati, izgleda je nevjerojatno dobro.

Bijele tenisice neprolazan su modni klasik. Jednostavne i svestrane nosive su uvijek i uz sve, a bez obzira na promjene trendova predstavljaju sastavni dio garderobe it djevojaka i najvećih predvodnica trendova. No, vole ih i ljubiteljice klasike.

  • +13
Bijele tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Inače, 60-godišnja Demi posljednjih tjedna počastila nas je nizom sjajnih stajlinga koji pak nisu zasjenili njezin odličan izgled. Vitka figura, duga crna kosa i osmijeh, sve začinjenom odličnim modnim kombinacijama– ne znamo u čemu je tajna no Demi izgleda bolje no ikad.

Demi Moore Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA