SASSA DE OSMA

Haljina koju nosi lijepa princeza idealna je za proljetne dane

30.04.2024 u 08:01

Bionic
Reading

Stil Alessandre de Osme, supruge princa Christiana od Hannovera, nemoguće je ne voljeti

Lijepa peruanska odvjetnica, dizajnerica torbica (brend Moi & Sass) i bivši model naprosto pršti dobrim ukusom, a njezine su kombinacije omiljene među zaljubljenicama u modu koje cijene unikatnost, eleganciju i ženstvenost, no bez lišavanja važnog elementa - praktičnosti.

Sassa, kako glasi njezin nadimak, oduvijek je bila fascinirana modom te u svakoj prigodi pokazuje svoj nepogrješiv osjećaj za stil.

Kako obožava ženstvene stajlinge, među njezinim najdražim komadima su haljine, a ona ih jako dobro zna nositi.

Na Instagramu je ponovno pokazala da slaže genijalna modna izdanja kao od šale, a crno-bijela haljina zanimljivog tropskog uzorka pokazala se dobitnom kombinacijom.

ZANIMLJIVI ODABIRI

Što se nosi na hrvatskoj obali? Pogledajte stajlinge s ulica Zadra, Šibenika i Splita

Pogledaj galeriju

Lijepa aristokratkinja vješto je spojila ovu košulja-haljinu s efektnim chic ravnim cipelama brenda Chatelles Paris, i to u crvenoj nijansi, te tako stvorila look koji je prikladan za brojne prigode, od poslovnih pa do večernjih. Haljinu u stilu košulje s gumbima potpisuje brend Philippa 1970, čije je kreacije elegantna princeza od Hannovera već nosila.

  • +2
Boho haljine iz Zare Izvor: Profimedia / Autor: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Divna kreacija s tričetvrt rukavima, kontrastnim prugama i palmama sjajan je izbor, a stajling bez greške Sassa je upotpunila pomno odabranim modnim dodacima - Diorovom torbicom od prošivene kože i šarmantnim naočalama (Tiwi World).

Svoju dugu tamnu kosu ovoga je puta podignula kopčom te, kao i uvijek, nije pretjerivala s make upom, a on je samo naglasio njezin besprijekorni ten.