JULIANA AWADA

Griješi li ona kad: Modna dominacije prve dame Argentine sve je ostavila bez daha

28.10.2019 u 11:43

Bionic
Reading

Prelijepa Juliana Awada, supruga argentinskog predsjednika Mauricija Macrija na glasu je kao jedna od najbolje odjevenih, ali i najljepših dama koja oduševljava svojim sjajnim osjećajem za stil

Ova prekrasna brineta manekenskog stasa i očaravajuće ljepote, ponovno je sve oduševila u dva modna izdanja kojima se nema što prigovoriti.

  • +5
Juliana Awada Izvor: Profimedia / Autor: JUAN MABROMATA / AFP / Profimedia / JUAN IGNACIO RONCORONI/EPA

Po mnogima jedina prava nasljednica legendarne modne ikone Jackie Kennedy, bila je u središtu pozornosti tijekom nedavnih predsjedničkih izbora na kojima je njezin suprug, dosadašnji predsjednik Argentine Mauricio Macri, izgubio od Alberta Fernandeza, kandidata stranke Frente de Todos.

JULIANA AWADA

Lijepa Argentinka opet modno briljira: Sve je očarala u klasičnoj kombinaciji boja

Pogledaj galeriju

Iako njezin suprug s kojim je u skladnom braku od 2010. nije pobijedio na izborima, lijepa je Juliana uvjerljivo pobijedila na modnom polju u dvije jednostavne, ali efektne kombinacije.

Zgodna Argentinka zadivila je u neutralnim tonovima, u bijeloj bluzi s izvezenim detaljima koju je iskombinirala s dužim bež balonerom od brušene kože, svijetlim hlačama kraćih nogavica i tenisicama.

Ništa manje uspješna nije bila ni all black kombinacija: crni sako i hlače koje je 'razbila' topom sa čipkom. Ova dva ženstvena stajlinga zaokružila je prirodnim make upom i bujnom kosom prošaranom pramenovima u tonovima boje meda stiliziranom u blagim uvojcima.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Ya votamos!! 🇦🇷

Objavu dijeli Juliana Awada (@juliana.awada)

Njezin stil koji modni znalci ne prestaju hvaliti karakteriziraju minimalizam, pročišćene linije i ležerna jednostavnost s mladenačkom notom.

U jednom je ranijem intervjuu otkrila kako sama osmišljava svoje stajlinge za koje redovito ubire samo komplimente, a kako je dugo radila u obiteljskoj modnoj tvrtci, sa stilom je doista na 'ti'.

'Nakon što sam život posvetila svijetu mode ne trebam nekog zaposliti da me savjetuje što da odjenem. Sama biram svoje kombinacije', rekla je Juliana Awada.

  • +5
Juliana Awada Izvor: Profimedia / Autor: ALEJANDRO PAGNI / AFP / Profimedia

'Jackie je bila ikona jedne ere, ali imam osjećaj da sam ja ipak daleko od nje. Odabrala sam biti autentična i imati svoj stil i ne uspoređivati se ni s kim', izjavila je svojedobno ova prelijepa Argentinka sirijsko-libanonskih korijena.