ZVIJEZDA NA INSTAGRAMU

Blogerica otkrila što se zapravo krije iza laskavog selfieja u bikiniju

13.03.2017 u 15:51

Bionic
Reading

Madalin Giorgetta, fitnes-blogerica i zvijezda Instagrama (influencer) otkrila je kojim se sve trikovima danas služe zvijezde društvenih mreža da bi izgledale bolje na fotografijama te pritom poručila - 'Stvarni život nije ono što vidite na Instagramu'

Poznata  fitnes-blogerica i zvijezda Instagrama Madalin Giorgetta na svojim društvenim mrežama svijetu pokazuje svoju istesanu liniju na kojoj joj mnogi zavide. Svakodnevno vježba te se pokušava pridržavati zdrave prehrane, no nedavno je na svojem profilu objavila video i nekoliko fotografija uz objašnjenje kako zapravo nastaju sve te savršene fotografije blogera kojima se divimo.

Svjesna toga kako gledanje tuđih 'savršenih' fotografija može imati negativan efekt na percepciju vlastitog tijela, odlučila je pokazati kako selfieji nisu uvijek ono što se čine.

Osim mnogobrojnih aplikacija za uređivanje, filtera i dodataka koji pomažu da na svakoj fotografiji svatko izgleda besprijekorno, potrebno je znati i male trikove poziranja. Australska je blogerica stoga pokazala kratkim videom kako u samo 30-ak sekundi tijelo može poprimiti potpuno drugačiji izgled. 

Na videu se jasno vidi kako nekoliko jednostavnih poza, uz malo savijanja i naginjanja u potpunosti promijene izgled tijela, pogotovo nogu i trbuha. Između ostalog usporedila je i dvije fotografije kojima prikazuje proces poziranja te napisala: 'U stvarnom životu nisam savijena kao na desnoj fotografiji, ali i ne guram bokove prema naprijed kao na lijevoj. Stvarni život nije ono što vidite na Instagramu. U stvarnom životu zahtijevam zagrljaje od svoga dečka te jurim za svojom mačkom po kući.'

Mnogi su je nakon toga zasuli komentarima i pitanjem radi li se u ovom slučaju o retuširanju fotografija, međutim 28-godišnjakinja je uzvratila: 'Ne, to se zove ljudsko tijelo i kreće se iznutra prema van zato što nisam kip.' Pritom je priznala i kako blogeri koriste tehnike svjetla te filtere za bolji izgled fotografije.

Taj je video pogledan više od 239 tisuća puta otkako je objavljen, a blogerica je za Us Weekly kazala da je odlučila svojim pratiteljima otkriti male tajne kako bi shvatili da ni ona ne izgleda uvijek savršeno u stvarnom životu.

'Počela sam objavljivati vrlo nerealne fotografije svoga tijela na Instagramu i tada sam shvatila da se možda moji pratitelji osjećaju jako loše gledajući me, a to je zadnje što sam željela postići', izjavila je lijepa Madalin te dodala kako misli da je važno da žene pogledaju te fotografije kako bi se osjećale bolje.