JULIANA AWADA

Bivša prva dama postala modnom dizajnericom: Ovako izgleda obuća s njezinim potpisom

10.11.2021 u 12:26

Bionic
Reading

Punih sedam godina Juliana Awada slovila je za jednu najbolje odjevenih, ali i najljepših prvih dama u svijetu. Supruga bivšeg argentinskog predsjednika Mauricija Macrija poznata je po besprijekornom stilu, a njega je odlučila pretočiti u capsule kolekciju obuće

Sa svojom dugogodišnjom prijateljicom, argentinskom dizajnericom Mariom Conorti, bivša prva dama kreairala je kolekciju od pet modela obuće koji stižu u širokom rasponu boja.

'Uz Julianu stvorila sam elegantne i ženstvene model obuće u neutralnoj paleti boja koju obožavamo', naglasila je Conorti.

Ideja o stvaranju capsule kolekcije obuće rodila se nakon što je model espadrila nazvan po bivšoj prvoj dami Argentine rasprodan u nekoliko navrata, a pri njezinom stvaranju vodili su se za elegancijom, stilom i udobnošću.

Od poznatih espadrila pa sve do natikača po uzoru na one s potpisom njemačkog Birkenstocka, Juliana Awada oduševila je lokalne ljubiteljice mode.

Modni biznis bivšoj prvoj dami Argentine nije nimalo stran. Njezina majka Pomi i dalje je na čelu tradicionalnog modnog brenda koji nosi njezino prezime.

JULIANA AWADA

Lijepa Argentinka opet modno briljira: Sve je očarala u klasičnoj kombinaciji boja

Pogledaj galeriju