već viđen stajling

Antonija Blaće tako dobro izgleda u ovoj haljini da ju je vrijedilo odjenuti još jednom

19.04.2024 u 11:13

  • +7

Antonija Blaće

Izvor: Cropix / Autor: JOSIP BANDIC

Bionic
Reading

Jubilarni 20. rođendan RTL okupio je brojna slavna lica, a zagrebački Velesajam na jedno večer pretvorio u mjesto glamura. U mnoštvu upečatljivih stajling zablistala je i voditeljica Antonija Blaće i to u recikliranoj haljini

Modno recikliranje sve je popularnije u modnom svijetu, a vodeće stilske ikone, od kraljice španjolske Letizije, princeze od Walesa Kate Middleton pa sve do holivudskih zvijezda, sve češće biraju više puta iste stajlinge iz svojih ormara.

U korak s tim trendovima ide i naša voditeljica Antonija Blaće koja je odličan stajling za glamuroznu proslavu RTL-ovog 20. rođendana imala spreman u ormaru. Antonija je zablistala u dugoj, crnoj haljini prekrivenom sjajnim detaljima. No, ovo nije prvi put da je naša popularna voditeljica zabljesnula u kreaciji inspiriranom sjajem Hollywooda.

Naime, istu tu haljinu Antonija je nosila u finalnoj večeri glazbenog talent showa 'Superstar' u prosincu prošle godine, a sjajan efekt nije izostao ni ovog puta. Riječ je o haljini s potpisom britanskog brenda Self-Portrait kojeg dame s naše domaće scene sve češće biraju, a ističe se dugim krojem u potpunosti prekrivenim sjajnim detaljima, istaknutim strukom, prozirnim rukavima i efektno nabranom tkaninom na prednjem dijelu.

  • +30
Finale 'Superstara' Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL

Inače, u ponudi ovog britanskog brenda kriju se neke od omiljenih haljina Kate Middleton u kojima je zablistala u brojnim prilikama- Čini se kako je Antonija jednako kako i Marijana Batinić u eklektičnom kombinezonu inspiraciju za stajling potražila od apsolutne kraljice stila, Kate Middleton.

  • +90
20. rođendan RTL-a Izvor: Pixsell / Autor: Marko Juric/PIXSELL