ŠIK STAJLING

Amal Clooney odlično izgleda i u kožnim hlačama

30.01.2017 u 10:55

Bionic
Reading

Amal Clooney spada među poznate žene koje su uvijek besprijekorno dotjerane bez obzira na stil odijevanja, a to potvrđuje i outfit u kojem je doputovala u Los Angeles

Žena koja je pred oltar uspjela odvesti holivudsku zvijezdu i nekad okorjelog neženju Georgea Clooneyja, boravila je u Švicarskoj, a po povratku je plijenila pažnju odličnim urbanim stajlingom. Uspješna odvjetnica u Los Angeles je stigla u trendi kaputu i kožnim hlačama kojima je stvorila upečatljiv spoj.

  • +3
Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kožne hlače za mnoge su komad odjeće namijenjen za večernje izlaske, ali Amal ih je odlično uparila sa sivom vestom Alberta Ferretti.

#Repost @stylevoguette with @repostapp ・・・ Spotted beauty @amalclooney wearing Chanel and #georgeclooney ?

Fotografiju objavljuje Amal Clooney (@amalclooney)

Topla i ugodna vesta ublažila je rokerski zavodljive kožne hlače. Supruga slavnog glumca je tako uz čizmice i statement kaput Adama Lippesa s toplim krznom odabrala idealan spoj trendi komada, a mediji dulje vrijeme nagađaju da namjerno u posljednje vrijeme nosi nešto širu odjeću jer skriva trudnički trbuščić. 

Repost @stylevoguette ❤

Fotografiju objavljuje Amal Clooney (@amalclooney)

Nedavno je Amal blistala u širokoj haljini s cvjetnim uzorkom Dolce & Gabbana, a zatim se pojavila u dvodijelnoj Chanelovoj svečanoj kreaciji koja je malo isticala trbuščić. Otada se ne prestaje šuškati o prinovi koju Amal i George navodno iščekuju.