ZAGRIJAVANJE

Izvrstan dokumentarni film 'Život kao crtić' ekskluzivno u MAXtv Videoteci!

23.02.2017 u 12:48

Bionic
Reading

Zagrijavanje za ZagrebDox počinje u MAXtv Videoteci, pogledajte odličan dokumentarac 'Život kao crtić'. Film o dječaku Owenu može pomoći roditeljima s djecom s autizmom u prepoznavanju potreba njihove djece i načina za poboljšanje i razumijevanje komunikacije

U MAXtv videoteci samo 72 sata uz naknadu:

  • Postati Zlatan  -  od 24.2.  
  • Život kao crtić - od 03.03.

U MAXtv videoteci i na MAXtv To Go od 24.02. do 24.04. bez naknade:

  • Facebookistan
  • Monty Python

Život kao crtić (komercijalno prikazivanje)

IMDb / ZagrebDox

Isto kao i 'Zlatan', film će se ekskluzivno moći pogledati u MAXtv videoteci samo tokom sljedećeg vikenda. Film je nominiran za Oscara za najbolji dokumentarac.

Sinopsis: Owen Suskind iznenada je prestao govoriti s tri godine. Činilo se kao da se u potpunosti odvojio od obitelji i preselio u neki svoj svijet. Na očaj roditelja, Owenu je dijagnosticiran autizam. No dječakov otac Ron Suskind, dobitnik Pulitzerove nagrade za novinarstvo, nije namjeravao tek tako odustati. Primijetivši da je njegov sin opčinjen Disneyjevim filmovima, odlučio je pokušati uspostaviti kontakt preko likova i citata iz filmova kao što su 'Aladin', 'Dumbo' i Heraklo'. Owen se uskoro uspijeva izraziti kroz naučene replike i situacije iz omiljenih animiranih filmova te se nakon godina tišine napokon ponovno povezuje s obitelji.

Postati Zlatan  (komercijalno prikazivanje)

IMDbPostati Zlatan 

Bit će dostupan samo od 24. do 26. veljače, pa svakako valja istaknuti da će se moći ekskluzivno pogledati 'samo ovaj vikend'. Sinopsis: Priča o presudnim godinama nogometne superzvijezde Zlatana Ibrahimovića, ispričana kroz arhivske snimke u kojima mladi Zlatan otvoreno govori o svojem životu i izazovima. Pratimo ga od ranih dana njegove karijere u Švedskoj, u klubu Malmö FF, kroz burne godine u amsterdamskom Ajaxu, sve do konačne potvrde njegove kvalitete u Juventusu 2005. godine.

Monty Python uživo

IMDb / ZagrebDox

Sinopsis: London, 2014. godine. Članovi komičarske skupine Monty Python pripremaju se za prvi nastup uživo nakon više od trideset godina. Redatelji Roger Graef i James Rogan priključuju se probama na kojima se pajtonovci  okupljaju i ponovno povezuju. U filmu ispunjenom nezaboravnim trenucima, iznenadit će vas nesigurnost i napetost samih pajtonovaca, koji su svjesni kako velikih očekivanja tako i činjenice da su ostarjeli. Dok se oni često i duhovito povjeravaju kameri, obožavatelji iz cijelog svijeta dolaze na predstavu… Prožet rijetkim arhivskim snimkama, ovaj film osvojit će srca svih obožavatelja legendarnih komičara.

Facebookistan

IMDb / ZagrebDox

Sinopsis: Čak 1,4 milijarde ljudi ima profil na Facebooku. Na toj društvenoj mreži dobrovoljno dijelimo informacije koje bi se inače smatrale sasvim privatnima, te zapravo potpuno dobrovoljno pristajemo na to da Facebook koristi te informacije i zarađuje na njima. No o tom tajnovitom poslovnom carstvu zapravo se malo zna. Na primjer, kako se nadzire i upravlja najvećim svjetskim javnim prostorom? Zašto se stranice i postovi cenzuriraju? Zašto Facebook zadržava podatke čak i ako ih korisnik obriše? ‘Lajkali’ vi to ili ne, ovo je film nakon kojeg ćete dvaput promisliti prije nego što ostavite svoj sljedeći digitalni trag u Facebookovoj vječnoj memoriji.