Tradicionalna akcija

Besplatna predstava: GK Žar ptica daruje ju prvašićima

29.08.2023 u 11:10

Bionic
Reading

Glumci kazališta Žar ptica na scenu se vraćaju 3. rujna u 11 sati, kada će za sve prvašiće i njihove obitelji izvesti besplatnu predstavu Mjesto gdje odlaze izgubljene stvari. Ulaznice se preuzimaju sat prije početka izvedbe, a rezervacije nisu moguće

Škola nije mjesto gdje odlaze izgubljene stvari - ali svakako je mjesto gdje se stvaraju nezaboravni doživljaji iz djetinjstva. Upravo zbog toga GK Žar ptica, tradicionalnom akcijom 'Dragi prvoškolci, dobrodošli u vaše kazalište', svoju prvu matineju u rujnu tradicionalno posvećuje prvašićima, stoji u najavi.

Dan prije polaska u školu, u nedjelju 3. rujna u 11 sati, Žar ptica će djecu podsjetiti da ulaskom u svijet odraslih - nikad ne prestanu maštati, a odrasle - da se ne zaborave igrati sa svojom djecom.

To je okosnica sretnog odrastanja. Prema tekstu Ane Ivanović, Mjesto gdje odlaze izgubljene stvari režirala je Renata Carola Gatica. Igraju: Bogdan Ilić, Maja Katić, Dean Krivačić i Dunja Fajdić. Predstava je premijerno izvedena krajem travnja ove godine.