VOLI IH I J.LO

Zaboravite na ostale modele: Ove laskave traperice bit će hit ove sezone

14.05.2024 u 18:41

Bionic
Reading

Ako je netko uvijek u korak s trendovima, to je sigurno Jennifer Lopez jer u svakoj prigodi pokazuje svoj osjećaj za stil

Poduzetnica, glumica i pjevačica u modnom je svijetu poznata ne samo po svojim glamuroznim opravicama, već i po nevjerojatnim svakodnevnim sportskim stajlinzima.

Atraktivna 54-godišnjakinja u posljednje vrijeme ne izlazi iz najpopularnijeg modela traperica koji je zavladao modnim svijetom - riječ je, dakako, o laskavom modelu širih nogavica čija popularnost već neko vrijeme ne blijedi.

Traperice kakve obožavaju Francuskinje apsolutni su must have ovoga proljeća, a zanosna Latina zna kako ih nositi.

  • +5
Široke traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Zara promo

Ovaj model je iznimno laskav, udoban, chic i ima još jednu dobru stranu - čini nas vitkijima, stoga nimalo ne čudi to da je posve istisnuo nekad popularne skinny traperice.

  • +14
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Aissaoui Nacer / BACKGRID / Backgrid USA / BACKGRID / Backgrid UK /Vendetta / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prelijepa J.Lo, koja izgleda bolje no ikada, nadahnula se klasičnim francuskim chicom pa je svoje traperice udobnih širih nogavica bez greške kombinirala s bijelom košuljom i balonerom, kreiravši tako ludo dobar stajling, a upotpunila ga je prozirnim cipelama na petu i skupocjenom Hermèsovom torbicom Birkin.

Osim toga, Jenniferine traperice zahvaljujući dva našivena džepa na prednjoj strani izgledaju baš onako pariški, što im daje dodatnu cool vibru.

U svakom slučaju, ako se odlučite za takav model, pripazite na skladnost siluete pa ga sparite s užim T-shirtom, crop topom...