KLASIK S TWISTOM

Prva dama ima jednu od boljih malih crnih haljina koje smo vidjeli

17.05.2024 u 12:34

  • +2

Brigitte Macron

Izvor: Profimedia / Autor: LAFARGUE RAPHAEL/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Predsjednika Ekvadora Daniela Nobou i njegovu suprugu Laviniju Valbonesi ovog su četvrtka u Elizejskoj palači primili francuski državni poglavar Emmanuel Macron i njegova supruga Brigitte Macron

U ulozi domaćice, prva dama Francuske plijenila je elegancijom u modnom klasiku sa twistom - maloj crnoj haljini sa upečatljivim, bijelim detaljem u formi proreza.

Odabrani model krasio je i detalj zlatnih gumba a, kao i obično, i ovu kreaciju viđenu na Brigitte Macron potpisuje luksuzna modna kuća Louis Vuitton.

U Elizejskoj palači u Parizu, Macronovi su također nedavno ugostili kineskog predsjednika Xi Jinpinga i njegovu suprugu Peng Liyuan, a tim povodom 71- godišnja Brigitte osvanula je u nekoliko upečatljivih izdanja s potpisom svog omiljenog brenda.

  • +6
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Tom Nicholson / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nicolas Ghesquière, dizajner ženske linije u Louis Vuittonu, bivšoj učiteljici nerijetko sugerira modne komade u skladu s raznim prigodama.

'Ona njeguje svoju osobnu eleganciju i sama bira svoju odjeću, ja sam tu da je inspiriram. Dijelimo ljubav prema istom stilu i jasno definiranim siluetama, kao i za plavom i crvenom bojom te krem nijansama', otkrio je Ghesquière početkom godine za Le Figaro.

'Jedna od tajni njenog stila jest pokušaj slanja poruke svojom odjećom. Uz to, ona ima savršenu figuru i veličanstven govor tijela te je iznimno velikodušna i inspirirajuća osobnost', priznao je.